top of page
Image by Mae Mu
logo commpleet kers.png

Om je doel te bereiken moet je de juiste mix van kanalen vinden. Zie het als een snoepwinkel, er is zoveel keuze dat eigenlijk van alles wel iets wilt proberen. Door alles door elkaar te eten is de focus weg. Daarom is het belangrijk om een goede afweging te maken. Wat past het beste bij jouw doelgroep waardoor jij jouw doel bereikt.

ADVIES
ADVIES

Hoe wordt jouw doel bereikt, welke communicatiekanalen zet je daar voor in? Sparren - Communicatieplan - online en offline marketingcommunicatie

press to zoom
TEKST
TEKST

Persbericht of pakkende teksten voor de nieuwsbrief? Compleet: Flexibel, korte lijnen, één aanspreekpunt

press to zoom
GRAFISCH
GRAFISCH

Een unieke visual voor social media, een infographic bij jouw persbericht of een nieuwe huisstijl? graphic design - korte lijnen - één aanspreekpunt - flexibel

press to zoom
projectmanagement
projectmanagement

Extra handen nodig voor een project of voor de langere termijn? Een aantal van mijn klanten ondersteun ik maandelijks een paar uur op kantoor. We nemen de lopende zaken door en we sparren, zodat ik daarna direct aan de slag kan met het schrijven van teksten, opmaken van folders, de social media planning kan maken of de website kan bijwerken. Hulp nodig? Give me a call and I'll be there!

press to zoom

WHAT PEOPLE SAY.

"Wij werken al jaren met heel veel plezier samen met Barbara Brugman.
Barbara onderzoekt, is betrokken en Commpleet van tekst tot beeld. Samen met Barbara bedenken we de juiste bewoordingen en visuals voor onze slimme samenwerkings oplossingen. Techniek die zich niet altijd makkelijk laat uitleggen weet Barbara steeds in de juiste bewoording en het juiste plaatje helder te maken."

Comcross BV

 

John Koch 

Commercieel directeur

bottom of page